CU COMMERCIAL

WWAV heeft de mooie opdracht gekregen van de ChristenUnie om de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen te verzorgen. 
Nu zoeken jullie een uitvoerende partner om de tv- en online commercial voor deze campagne te produceren. Wij bieden onze diensten als filmmakers en producent graag aan! Wij geloven dat wij beschikken over de juiste skills, ervaring en netwerk van professionals om een topproductie neer te zetten. Hieronder laat ik graag enkele voorbeelden zien van producties waar wij aan (mee)gewerkt hebben. 

We zien er naar uit om een partner van WWAV te worden voor de video/filmproducties.

We hopen op een mooie eerste samenwerking op dit gebied! 

VOORBEELDEN

We laten graag een paar voorbeelden van (online) commercials zien waar ik en mijn collega's aan meegewerkt hebben.

Kerstcommercial EO

Onze DOP Nicky werkte mee aan deze hoogwaardige productie voor de EO. 

Commercials Unique

Wij werkten mee aan deze campagne voor Unique (door Red Matters). Als DOP en montage. Dit waren meerdere commercials. 

Online commercial voor NS

Onze DOP Nicky heeft voor Afdeling Beeld meegewerkt aan deze online commercial voor NS.

TV-commercial ChristenUnie

Voor de ChristenUnie produceerden wij enkele tv-commercials voor de verkiezingen. Deze commercials zijn ook op social media ingezet in langere en kortere versies. De onderstaande video is de commercial voor de ChristenUnie Noord-Holland voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 waar we trots op zijn. De voice-over is ingesproken de lijsttrekker zelf. 

Kindergarden

Voor Red Matters maakte ik de montage van de online ad voor Kindergarden voor hun personeelscampagne. In deze video wordt ook mooi gebruikt gemaakt van sounddesign. DOP Nicky Regelink. 

NS

Een NS commercial waar Nicky als DOP aan meewerkte. 

Jovino.jpg

Stichting Ontmoeting: Commercials Van de Straat

Tot slot nog dit voorbeeld van de jaarlijkse eindejaarscampagne voor Stichting Ontmoeting waar wij de online commercials voor produceerden. We hadden twee verhalen van cliënten om mee te werken: Jovino en Pieter. Beiden zijn met hulp van Ontmoeting 'van de straat' gekomen. We hebben hen gefotografeerd voor de offline en online campagne en hun verhalen in online commercials gezet. Voor de landingspagina hebben we de langere versies van de commercials gemaakt en voor de Facebook-advertenties maakten we korte teasers. 

Hieronder staan de vier video's die we voor Ontmoeting gemaakt hebben. De korte versies zijn vierkant gemaakt omdat deze zo in de tijdlijn op Facebook en Instagram te zien zijn en ook op een smartphone beter uitkomen. Bovendien zijn de video's voorzien van een rode tijdslijn die aangeeft hoelang de video nog duurt. 

In His Image zwart-web-groot.png