top of page

Creative Visual Storyteller

Als je het beestje dan toch een naam moet geven, dan komt 'creatieve visual storyteller' wel het meest in de buurt bij een compacte omschrijving van wie ik ben als fotograaf en filmmaker. Ik houd ervan een verhaal te vertellen in beelden. Voor jouw organisatie, project, product of dienst kan ik je helpen je verhaal in beelden om te zetten. Door mijn opleiding journalistiek en 20 jaar ervaring heb ik dit vakmanschap ontwikkeld. 

 

Heel kort over mijzelf: Ik ben Anne Paul Roukema, getrouwd met Evelien en we hebben samen vier kinderen in de leeftijd van 7-15 jaar. We wonen sinds 2018 met heel veel plezier in het prachtige Ermelo met uitzicht over de hei. We kwamen toen over uit Utrecht, waar we sinds de studietijd waren blijven hangen. Mijn kantoorruimte heb ik in het bruisende California Creative Industrie in Harderwijk. 

 

Werkwijze
Ik geniet van de vrijheid van zelfstandig werken (ik ben tenslotte bewust een ZZP'er), maar ik ben zeker ook een teamspeler. Door de jaren heen heb ik een netwerk van creatieve professionals om me heen verzameld. Mensen met wie ik kan lezen en schrijven. Op wie ik 'blind' vertrouw. Denk aan onder andere producers, regisseurs, tekstschrijvers, grafisch ontwerpers, filmmakers, fotografen, visagisten, animators , geluidstechnici, muzikanten, livestreamers en ga zo maar door. Ik kan zo altijd een topteam samenstellen voor elke productie. Net wat er nodig is. Zo ben ik in staat altijd het beste resultaat neer te zetten. 
Kwaliteit staat voorop voor mij als professional. Maar het is ook mijn overtuiging dat deze in verhouding moet staan tot het doel (en het beschikbare budget). Eerlijkheid en transparantie zijn ook waarden die ik heel hoog heb staan. Ik adviseer je graag over wat er nodig is om je doel binnen het budget te realiseren en of dat ook realistisch is. Niemand houdt van onverwachte hogere kosten. Ik denk graag met je mee. Als iets echt een one-man-job is, dan doen we het echt ook met one-man. Dan betaal jij in elk geval nooit te veel. Vaak betekent dat dat ik goed kan samenwerken met iemand binnen de organisatie (van afdeling Communicatie).

Ik werk ook vaak samen met marketing- en communicatiebureau's. Dan ben ik de uitvoerende en meedenkende (derde) partij als het gaat om foto en/of video. 

Kort samengevat, er zijn meer wegen die naar Rome leiden.   

Koffie doen?
Benieuwd wat er mogelijk is of wil je samenwerken? Een bakkie doen kan altijd. Ik kom graag bij je langs, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom bij mij in California. We hebben daar errug lekkere versgebrande koffie... Vul het formulier hieronder even in of stuur me een berichtje. Bellen mag ook natuurlijk (telefoonnummer staat onderaan deze pagina).

 

profielfoto ap.jpg

Tijd voor een bakkie!

Dank je voor de inzending!

In His Image zwart-web-groot.png
bottom of page